maandag 17 mei 2010

# ding 11 web 2.0
Web 2.0 is voor mij al een heel gewoon dagelijks iets. De enorme toegankelijkheid en extra communicatiemogelijkheden vind ik fantastisch.

Sommige dingen gebruik ik vaak andere weinig of niet. Youtube is een mooi medium om heel veel nuttigs en onzin op te vinden. Maar hoe beter je weet wat je zoekt hoe meer je vindt.
Flickr is erg goed. Ik gebruik het vaak voor het werk om sets te maken. Prive ben ik er mee begonnen.
Weblogs ben ik niet zo enthousiast over. Ik vind het te gevoelig voor de kwaliteit en discipline van de makers die nog al een s te wensen over laat. Zeker als een instelling een weblog in de lucht wil houden, vraagt dat heel veel aan tijd en inspiratie. Ik zie het wel lukken als tijdeijk marketinginstrument. Prive vind ik weblogs ook alleen interessant als het over een voor mij boeiend onderwerp gaat en goed geschreven is.

Ik gebruik googlemaps heel vaak maar vooral prive. Met RSS heb ik een moeizame relatie, ik moet echt gaan selecteren want ik vind te veel interessant en dan kost het bijhouden te veel tijd.

Groet Emiliet

1 opmerking:

  1. Met RSS heb ik ook zo'n zo-zo relatie. Geniet maar RSS met mate ;-)...

    Kom je binnenkort ook nog toe aan #9 en #10 (georefereren en online kantoortoepassingen) of ben je daar nu mee aan het spelen zoals je in je laatste post schreef?

    BeantwoordenVerwijderen